دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 927
تعداد نوشته ها : 4
تعداد نظرات : 0
Rss
طراح قالب
GraphistThem265
کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه در مجلس شورای اسلامی در نشست عصر امروز خود سیاست‌های خانه ملت طی 5 سال آینده در قانون برنامه ششم توسعه و در زمینه قانون هدفمندی یارانه‌ها را تعیین و تصویب کرد.

به موجب مصوبه تلفیق، در اجرای هدفمندسازی یارانه‌ها به دولت اجازه داده می‌شود که قیمت آب به استثنای قیمت آب و برق در ماه‌های گرم مناطق گرمسیر و حامل‌های انرژی به استثنای قیمت گاز و حامل‌های جایگزین در مناطق فاقد گاز در ایام و ماه‌های سرد مناطق سردسیر و سایر کالاها و خدمات یارانه‌ای را با رعایت ملاحظات اجتماعی و اقتصادی و حفظ مزیت نسبی و رقابتی برای صنایع و تولیدات به تدریج تا پایان سال 1399 با رعایت مفاد مواد 1، 2 و 3 قانون هدفمندکردن یارانه‌ها مصوب سال 1388 و اصلاحات بعدی آن تغییر داده و از منابع حاصل به صورت هدفمند برای افزایش تولید، اشتغال، حمایت از صادرات غیرنفتی، بهره‌وری، کاهش شدت انرژی، کاهش آلودگی هوا و ارتقای شاخص‌های عدالت اجتماعی و حمایت‌های نقدی و غیرنقدی از خانوارهای با درآمد متوسط و پایین و سرمایه‌گذاری شرکت‌های ذی‌ربط با رعایت مواد 7، 8 و 9 قانون هدفمندکردن یارانه‌ها در چهارچوب بودجه‌های سالانه اقدام نمایند.

همچنین دولت مکلف است در اجرای تبصره بند (ج) ماده یک قانون هدفمندکردن یارانه‌ها به گونه‌ای اقدام کند که بازدهی (راندمان) نیروگاه‌ها سالانه حداقل یک‌درصد افزایش یابد و اقدام به کاهش تلفات شبکه برق کشور (تولید، انتقال و توزیع)‌به تناسب شرایط محیطی به متوسط جهانی برسد.

به منظور ایجاد شفافیت در اجرای قانون، دولت مکلف است دریافت‌ها و پرداخت‌های مرتبط با قانون هدفمندکردن یارانه‌ها را در جداول جداگانه‌ای حاوی اقلام زیر همراه با بودجه‌های سنواتی به مجلس شورای اسلامی تقدیم کند:

الف- کل دریافت‌های حاصل از اجرای قانون هدفمندکردن یارانه‌ها

ب- مالیات بر ارزش افزوده مرتبط با آن

ج- سهم شرکت‌های تولید و توزیع‌کننده انرژی به تفکیک هر شرکت

د- سهم سازمان هدفمندکردن یارانه‌ها به تفکیک پرداخت یارانه نقدی، بخش سلامت، کاهش شدت انرژی، کاهش آلودگی هوا و کاهش آسیب‌های اجتماعی
دسته ها :
 به نقل از وزارت نفت، کشورهای عضو اوپک روز چهارشنبه گذشته (دهم آذرماه) درباره کاهش تولید روزانه یک میلیون و ٢٠٠ هزار بشکه‌ای از یکم ماه ژانویه ٢٠١٧ به منظور کاهش مازاد عرضه جهانی و بهبود قیمت‌ها، توافق کردند.

همچنین قرار شد کشورهای غیرعضو اوپک روزانه ٦٠٠ هزار بشکه از تولید نفت خود بکاهند که از این مقدار، سهم روسیه ٣٠٠ هزار بشکه در روز خواهد بود.

قیمت نفت خام شاخص برنت پس از توافق اوپک در نشست ١٧١ بیش از ٦ دلار برای هر بشکه افزایش یافت؛ انتظار می رود با نهایی شدن توافق ١٠ نوامبر در نشست روز شنبه (٢٠ آذرماه)، قیمت نفت بار دیگر افزایش یابد.

«محمد بن حمد الرمحی» وزیر نفت و گاز عمان نیز پیش‌تر حضور خود را برای شرکت در نشست کشورهای عضو و غیرعضو اوپک اعلام کرد.

به گفته این عضو کابینه دولت عمان، تصمیم کنونی تولیدکنندگان غیر عضو اوپک برای کاهش تولید سه تا چهار درصد از مجموع تولید آنها را شامل می‌شود، این رقم کمتر از مقداری است که عمان چندی پیش درباره اش اعلام آمادگی کرده بود.

«ناطق علی یف» وزیر انرژی جمهوری آذربایجان هم پیش‌تر اعلام کرد که آماده است در صورت دعوت شدن، در نشست یاد شده حضور یابد.
دسته ها :
همه‌ساله، در نیمه دوم سال که بحث تعیین دستمزد کارگران د‌اغ می‌شود، صحبت از خط فقر و حداقل درآمد مورد نیاز برای گذران معیشت نیز رواج پیدا می‌کند اما با وجود این نزدیک به ۱۰ سال است که هیچ گزارش جامع و روشنی از فقر ارائه نشده است و خط فقر کماکان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

این در شرایطی است که به عقیده کارشناسان، تحولات اقتصادی ایران، مانند نرخ بالای تورم در سال‌های اخیر و همچنین تعمیق رکود و افزایش نرخ بیکاری در دو، سه‌سال اخیر اثر غیرقابل انکاری در افزایش شکاف طبقاتی و فقیرتر شدن دهک‌های پایین جامعه داشته است.

در این میان برخی گمانه‌ها حاکی از این است که ملاحظاتی برای اعلام خط فقر وجود دارد ازجمله اینکه شاخص خط فقر به‌عنوان پایه‌ای برای محاسبه دستمزد کارگران شناخته می‌شود که اعلام آن می‌تواند انتظار را برای درنظر گرفتن این شاخص در تعیین حداقل دستمزد، ایجاد کند. البته یک فعال کارگری دراین باره به خبرنگار ما می‌گوید این مسئله که حقوق باید بالاتر از خط فقر تعیین شود مدنظر ما نیست اما وقتی حقوق زیر خط فقر تعیین می‌شود دولت باید از کسانی که دستمزدشان کمتر از خط فقر است حمایت کند.

جای خالی انتشار گزارشی جامع از وضعیت فقر در حالی کاملا محسوس است که براساس آیین‌نامه مصوب سال84، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به‌عنوان متولی تهیه گزارش از وضعیت فقر و رفاه اجتماعی کشور معرفی شده است اما آنگونه که پیش از این احمد میدری، معاون رفاه اجتماعی وزیر کار گفته بود: این کار از سال84 تا پایان دولت دهم انجام نشده و بعد از آن نیز گرچه به‌گفته میدری «در دولت یازدهم هر سال این گزارش‌ها تهیه و برای مسئولان ارسال شده است»

اما هنوز هیچ گزارشی به‌صورت عمومی منتشر نشده است. در این بین تلاش خبرنگار ما در مکاتبه با مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت تعاون، ‌کار و رفاه اجتماعی برای گفت‌وگو با معاون رفاه اجتماعی وزیر کار بی‌نتیجه بود و امکان دریافت اطلاعات موثق و جدید از مقوله فقر مهیا نشد.

دسته ها :
بر اساس لایحه بودجه سال ۹۶ دولت مبلغ۱۶۹/۴۳۳/۹۰۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان به شهرداری تهران کمک می کند.

در جدول شماره ۷ پیوست لایحه بودجه کل کشور برای سال ۱۳۹۶، کمکهای دولت به شهرداریهای کشور ثبت شده است.

بر اساس ارقام این جدول،مبلغ کمک دولت به شهرداری تهران از ۲.۵برابرکمک دولت به مجموع شهرداریهای ۸کلانشهر مشهد،شیراز،اهواز،تبریز،کرج،اصفهان،قم وکرمانشاه بیشتر است.

دسته ها :
X